Burçlara göre ev dekorasyonu önerilerini göz önünde bulundurarak yapacağınız yeniliklerle eviniz sizin enerjinizle daha uyumlu olacağı için dinlenme anlarınızda kendinizi daha rahatlamış ve dingin hissedebilirsiniz. Önerilerin hepsini uygulamanız elbette gerekmiyor ama zevkinize uyan yararlı olabilecek tavsiyeleri değerlendirmek isteyebilirsiniz.

Yeni yılın gözde trendlerine göre ev dekorasyonunuzu yenilemeyi düşünüyorsanız, sizin için hazırladığımız burçlara göre ev dekorasyonu modellerini mutlaka incelemelisiniz! Burcunuza göre dekorasyonunuza uygulayabileceğiniz önerilerimizi keşfetmeye hemen başlayın.

Koç Burcu için Ev Dekorasyonu Önerileri

Ateşi yüksek, heyecanlı ve her an harekete hazır koç burcu için ev dekorasyonunda önerilen en temel renk kırmızıdır. Kırmızı renkte dekoratif objeler, kırlentler, kırmızının kullanıldığı duvar tabloları evinizin enerjisini yükseltecektir. Kolayca hareket edebileceğiniz geniş mekanlar, metal, krom detaylı mobilyalar, yün post ve peluş halılar ve hatta imkan var ise ateş yanan bir köşe de sizi canlandırır.

Boğa Burcu için Ev Dekorasyonu Önerileri

Boğa burcunun ev dekorasyonu önerilerinde renklerin de önüne geçen konu konfor olarak karşımıza çıkıyor. Evinize katabileceğiniz doğanın pastel renklerindeki özellikle yeşil renkteki dekoratif unsurlar, bir ağaç altına kurulmuş bir sofra ve sonrasında biraz kestirmek için kullanacağınız yumuşak bir divan gibi ruhunuzu okşayabilir. Rahat minderler, sıcak tonlardaki ahşaplar, yuvarlak formlar hem aksesuarlarda hem de mobilyalarınızda rahatlıkla tercih edebileceğiniz seçenekler arasında yer alıyor. 

İkizler Burcu için Ev Dekorasyonu Önerileri

İkizler burcu etraflarında olup bitenle, trend olan şeylerle temasını asla koparmak istemeyen bir burçtur. Evinizdeki kitaplıkları ilginç tasarımlar arasından seçebilir, kendinize hoş bir okuma köşesi yaratabilirsiniz. Açık tonlar, beyazlar, sarılar, gri tonları hem mobilyalarınızda hem de kumaşlarda tercih edebileceğiniz renkler arasında yer alır. Evinizin havasının genel olarak hep taze kalması zihinsel olarak dinlenmenizi sağlayabilir. Yatak odanızda dahi iletişim cihazlarınız için yer ayırabilirsiniz. Tuz lambaları, aromatik difüzörler hassas sinirlerinizi yatıştırmanızı sağlar. 

Yengeç Burcu için Ev Dekorasyonu Önerileri

Su grubu olan yengeç burcu insanları evlerinde de suyu hatırlatan tonlarla rahat edebilirler. Turkuaz ve cam göbeğini, açık mavileri ve derin mavileri hem kumaşlarda, hem dekoratif objelerde, hem de mobilyalarınızda rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Deniz kabukları, ahşaplar, taşlar gibi doğal malzemeler sayesinde evinizde de kendi enerjilerinizle uyum içinde dinlenebilirsiniz. Sizler için mutfak da evin önemli bir bölümüdür. Mutfak dekorasyonunuzda değişiklik yapmayı düşünüyorsanız, geçmişten kalan, ailenizden gelen bazı objeleri ve mutfak eşyalarını yeni dekorasyonunuza katabilirsiniz.

Aslan Burcu için Ev Dekorasyonu Önerileri

Hayatlarında da güneş gibi parlayan sıcak ve cömert aslan insanları, evlerinde de dostlarıyla bir araya geldikleri yemek partileri, kutlamalar, doğum günü partileri, gelenekselleşen bir araya gelme organizasyonları düzenlemeyi severler. Kalabalık sofralar için turuncu, kırmızı ve sarı tonlarda yemek takımları ve sofra aksesuarları sohbetleri daha da keyifli kılacaktır. Evde keyiflerinize ve hobilerinize alan açmak da size iyi gelecektir. Bu belki bir sinema köşesi, belki bir oyun köşesi veya yaratıcı bir çalışma yaptığınız bir hobi alanı enerjinizi yükseltecektir.

Başak Burcu için Ev Dekorasyonu Önerileri

Sadelikten ve fonksiyonellikten hoşlanan ve yaşama alanlarının kendi kurdukları bir sisteme sahip olmasından hoşlanan başak burçları için doğada bulunan renkler ve bej, kum rengi, taş rengi gibi tonlar ilk tercihler arasında yer alıyor. Dekorasyonda zekice ayrıntılar, çok fonksiyonel saklama ve organize etme sistemleri tam size göre olabilir. Eğer alanınız varsa bir çamaşır odası tasarlamak, kıyafet düzenleme sistemleri oluşturmak uğraşmak isteyebileceğiniz hobi projeleri olabilirler. 

Terazi Burcu için Ev Dekorasyonu Önerileri

İnce bir zevkin ürünü olan tasarım mobilyalara, dekoratif objelere, sanat eserlerine ve antikalara terazi insanlarının ev dekorasyonlarında sıklıkla rastlanabilir. Evinizde ayrıca atalarınızdan size kalan, eski ve manevi değeri olan ve ev dekorasyonunuza eklektik bir hava katan parçalara da yer vermekten hoşlanabilirsiniz. Simli ev tekstili ürünleri, pastel tonlarda kırlentler, şık perdeler salonunuzun şıklığına şıklık katabilir. Dekoratif ayrıntılarda altın renk kullanmak da enerjinizi yükseltir.

Akrep Burcu için Ev Dekorasyonu Önerileri

Akrep burcu ev dekorasyonunda net çizgilerden ve kendisine özgü bir tarzı olan lüks görünümlerden hoşlanır. Siyahlar, grinin tonları, metaller, derin maviler ve derin kırmızılar evinizde tam size göre bir ortam oluşturmanıza yardım eder. Mistik dekorasyon objeleri, mumlar, geniş ve rahat oturma grupları ve deri kullanımı hoşunuza gidebilir. 

Yay Burcu için Ev Dekorasyonu Önerileri

Her zaman keşfe ve maceraya hazır, iyimser ve bilge yay burçları aslında kapalı ortamlarda fazla durmayı sevmezler, bu evleri olsa bile! Teraslı evler, bahçeli evler, kış bahçeleri olan evlerde çok mutlu olabilirler. Gamsız yay insanları evlerinde de rahat hareket etmek isterler ve seyahat ve spor malzemeleri evde önemli bir yer kaplayabilir. Yay burcu ev dekorasyonunda etnik ögelere yer vermekten hoşlanır. Uzakdoğu, Kuzey Avrupa, Güney Amerika, Afrika esintili dekoratif objeler, etnik tasarımlı kumaşlar, rengarenk kilimler yastıklar bu burcun içini açar. 

Oğlak Burcu için Ev Dekorasyonu Önerileri

Oğlak burcu ev dekorasyonunda uzun ömürlü ve uzun yıllar boyunca dayanabilecek kaliteli kumaşların kullanıldığı mobilyaları tercih eder. Genel olarak ciddi ve geleneksel bir tarz ve koyu renkler bu burcun dekorasyon stilini yansıtır. Yün, taş, metal gibi doğal malzemelerin en yüksek işçilikle hazırlandığı dekoratif objeler ve zamanla daha da değer kazanacak sanat eserlerine sahip olmaktan hoşlanırlar. 

Kova Burcu için Ev Dekorasyonu Önerileri

Kova burcu ev dekorasyonunda alışılmadık temaları bir araya getirmekten, yüksek teknoloji ile desteklenen konfor yaratan tasarımlardan hoşlanır. Uzaktan kumandayla açılan kapılar, perde ve aksesuarları, sinema sistemleri bu burcun ev dekorasyon stilini şekillendirir. Temiz ve yalın tasarımlar, elektrik mavileri, griler beyazlar bu burcun insanlarına huzur verir.

Balık Burcu için Ev Dekorasyonu Önerileri

Her şeyin akışında güzel olduğuna inanan, romantik ve duyarlı balık burcu için ev demek ruhunu dinlendirebileceği güzelliklerle çevrili olmak demektir. Mavinin ve yeşilin her tonu balık insanlarının ruhlarına iyi gelir. Dekorasyonu sık sık değiştirebilirler. Evde süs havuzları, akvaryumlar bulundurmak onları gülümsetir.